ONZE DIENSTEN

verhuiswagen
	auto huren antwerpen
verhuur bestelwagen

HUURWAGEN

U gaat verhuizen, moet enkele meubels ophalen of uw eigen bedrijfsvoertuig vertoont technische mankementen? Dan is een bestelwagen huren misschien wel de oplossing. Van kleine koerierwagen tot lichte vrachtwagen, dankzij ons divers aanbod hebben we ongetwijfelde een geschikte bestelwagen te huur voor uw vervoersklus.

Een aantal van onze bestelbussen beschikken over een trekhaak waardoor je ze perfect kan uitbreiden met een aanhangwagen voor bijvoorbeeld het vervoer van motor of koele voedingswaren. Zou u dus graag een bestelwagen met trekhaak huren, geef ons dit dan zeker door bij de reservatie zodat we deze opties voor u zeker voorzien. Bent u van plan om zware meubels te vervoeren, dan is het huren van een bestelwagen met laadklep geen overbodige luxe. Onze Meubelbak kan uw verhuis heel wat verlichten!

Niet helemaal zeker welk volume bestelwagen u nodig heeft? Geef ons dan door wat u precies wenst te vervoeren en dan adviseren wij welke bestelauto of verhuiswagen in ons verhuuraanbod voor u het meest geschikt is. Zowel qua volume, opties als budget!   

TRANSPORT SERVICE

Geen geknipte vrachtwagen? Ons transportbedrijf helpt u uit de nood!

U wilt niet alleen de juiste man op de juiste plaats, maar ook … het juiste voertuig voor de juiste opdracht. En gelijk hebt u! Stel: u beschikt over een tientonner en krijgt een opdracht om één pallet te vervoeren. Of u hebt een bescheiden bestelwagen en wordt gevraagd om een reusachtig order te leveren. In beide gevallen is het zonde – en misschien wel onmogelijk – om uw eigen wagen te gebruiken. Kies daarom voor een voordelige oplossing, en besteedt de transportopdracht aan een transportbedrijf uit.

Andere gevallen waarin u ons kunt inschakelen:

  • U hebt maar af en toe een transportopdracht.
    Investeren in een eigen vrachtwagen is dan verlieslatend. Kies voor de goedkope optie – en gebruik voor uw transport onze vrachtwagen.

  • U kampt met technische problemen in uw eigen wagenpark.
    Staat uw vrachtwagen in panne en hebt u een dringende bestelling? UNIQUE RENTALS helpt u uit de nood.

IMG_20201020_141007.jpeg
IMG_20201114_125058.jpeg

LADDERLIFT SERVICE

Als het gaat om het verwijderen van meubels of verhuizen in Antwerpen, maak het dan moeiteloos met onze ladderliften. Bij Home-Ladderlift gebruiken we al onze expertise om het verplaatsen van lastig meubilair in nog moeilijkere ruimtes gemakkelijker te maken.
Of je nu smalle gangen of een appartement op de bovenste verdieping van een gebouw hebt, er is geen verhuis die we niet aankunnen met onze verhuislift service. We zullen ervoor zorgen dat overal waar u naar toe verhuisd of vertrekt in regio Antwerpen en de omliggende gebieden, u het met gemak kunt doen.

Wij bieden 3 verschillende formules. Kies een formule die overeenkomt met uw verwachtingen en duidt ons aan welke datum u verhuist. Wij coördineren en voeren uw verhuis uit van A tot Z

VERHUISDIENST

U verhuist in dezelfde straat, u verhuist naar een nieuwe stad of u gaat in een andere land wonen : UNIQUE RENTALS en zijn medewerkers hebben de oplossing om u te helpen. Met een professionele verhuizer kiest u voor een daadwerkelijke kwalitatieve verhuis. UNIQUE RENTALS biedt u zijn jarenlange expertise om u bij te staan vanaf de voorbereiding. Met een keuze uit ons uitgebreide dienstenpakket kunt u op twee oren kan slapen terwijl alles voor u geregeld wordt.

 

Wij bieden 3 verschillende formules. Kies een formule die overeenkomt met uw verwachtingen en duidt ons aan welke datum u verhuist. Wij coördineren en voeren uw verhuis uit van A tot Z

We play a small part in everything BIG

POETSDIENST

In aanloop naar uw verhuis heeft u  voldoende zaken te regelen zoals administratieve procedures, inpakken van dozen, enz.
UNIQUE RENTALS voert de schoonmaak uit van uw woning of appartement zowel voor als na de verhuis.

HUISOPRUIMINGSDIENST

Na een verhuis, kan u beroep doen op UNIQUE RENTALS om uw woonst volledig te ontruimen. Beschadigd of oud meubilair wordt door ons opgehaald en  naar een recyclagebedrijf gebracht.

VERKOOP

Unique Rentals is gespecialiseerd in het verkopen van 2dehands personenwagens en Lichte Vrachtwagens. Wij bieden voornamelijk alle merken aan

AANKOOP

Wij kopen uw auto – Professionele Opkoper van alle Typen en Merken auto's.! Snelle, veilige betaling. verhuiswagen huren, camionette huren Antwerpen, bestelwagen huren, bestelwagen huren Antwerpen, waarborg, camionette huren, bestelwagen, verhuiswagen, auto huren Antwerpen, verhuur bestelwagen, verhuiswagen huren Antwerpen, huur bestelwagen, busje, busje huren, camionette huren Deurne, huur verhuiswagen, huren bestelwagen, auto huren zonder borg, Bestelwagen huren zonder waarborg, Verhuiswagen huren zonder waarborg, Bestelbusje huren, zonder waarborg Antwerpen

LEVERINGEN

UNIQUE RENTALS biedt zijn voertuigenpark aan alle types leveringen te verzorgen. Wij beschikken over het nodige verhuis en transportmateriaal.

TAKELDIENST

Onze in Antwerpen Centrum gelegen depannage-dienst is 24/24 uur en 7/7 dagen beschijkbaar. Wij zijn uw alternatief wanneer u niet over een bijstandsverzekering beschikt. No nonsense prijsafspraken zonder verrassingen vooraleer wij aan een opdracht beginnen. Met onze moderne takelwagen zijn wij in staat de meest delicate opdrachten uit te voeren.

AUTO KEURING

Heeft u Z-platen of garageplaten nodig om naar de Autokeuring te gaan?

Of moet u een wagen gaan ophalen maar u heeft geen nummerplaten?

Wij helpen u graag!

Wij komen uw auto ophalen en brengen hem na de keuring terug.

Snel en goedkoopste in Regio Antwerpen!

CAR WASH

Wij bieden een mobile service voor bedrijven, garages en particulieren. Zowel voor het reinigen van nieuwe wagens en opkuis van intens gebruikte tweedehandswagens bieden wij de oplossing.