top of page
IMG_20201128_144524.jpg

Vind hier het antwoord op je vraag

Een bestelwagen huren moet duidelijk, eenvoudig en leuk zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat alle vragen beantwoord worden.

 • Kunnen huurauto's buiten openingstijden opgehaald worden?
  Indien je regelmatig huurt en ook wel eens buiten openingstijden een auto wilt ophalen dan is dit bespreekbaar.
 • Worden de huurauto's volgetankt meegegeven?
  Al onze huurauto's worden altijd volgetankt meegegeven. dit is onderdeel van ons vol = vol brandstofbeleid. We raden je aan om het voertuig met een volle tank in te leveren. Zo niet, dan tanken wij het voertuig voor je af en belasten de gemaakte brandstofkosten op de factuur.
 • Wat zijn de voorwaarden om een voertuig te huren buj Unique Rentals?
  Om een voertuig te huren bij Unique Rentals dient u in het bezit te zijn van een Belgische identiteitskaart, Minimum 21 jaar te zijn en reeds 1 jaar in het bezit van een geldig Europese rijbewijs.
 • Hoe reserveer ik bij Unique Rentals?
  Bel ons zodat we u kunnen bevestigen of de Vehuiswagen / Ladderlift beschijkbaar is. Indien er nog plaats is voor uw aanvraag op deze datum en tijd, vragen wij u om een officieel reservatie bericht via sma met uw naam, ophaaldatum, ophaaltijd en huurperiode naar 0479 / 17. 10. 01 Nadat wij uw reservatie bericht hebben ontvangen, zullen wij u onmiddelijk een bevestiging sms sturen met uw boekingscode. Opgelet: Uw reservatie is pas geldig wanneer u een bevestiging ontvangen heeft! hebt u geen bericht ontvangen, bel ons!!
 • Verhuren jullie ook op zondag?
  Ja. maar enkel per dag. 24u, huur per uur op zondag niet mogelijk. Het voertuig word opgehaald op zaterdag avond tussen 18u en 20u en mag op zondag avond tussen 17u en 19u ingeleverd worden.
bottom of page